MGV Budapest Trezor: széf szolgáltatás folyószámla nyitás nélkül

Ön is várja már jól megérdemelt nyári pihenését? Felhőtlen örömét azonban beárnyékolja a gondolat, hogy értékei őrizetlenül maradnak lakásában? A nyári szabadságok alatt üresen maradt ingatlanok valóban könnyen a betörők célpontjaivá válhatnak. Előzze meg a bajt, vegye igénybe a Magyar Gazdaság- és Vállalkozásfejlesztő Zrt. széf szolgáltatását!

Kapcsolatfelvétel széf bérléshez

Rejtelmes széf szekrények

Tökéletesen biztonságos páncélszekrények manapság már nem csak Svájcban léteznek.

Szeretnénk mi is partnereinknek segítséget nyújtani értékeik megőrzésében, ezért MGV Budapest Trezor néven idén tavasszal elindítottuk széf szolgáltatásunkat. Cégünk a Magyar Nemzeti Banktól elsőként kapta meg az engedélyt páncélszekrények üzemeltetésére.

A párnahuzat nem megoldás

Ha eddig az ágyban vagy valamelyik szekrény mélyén tartotta az értékeit, megkönnyítve ezzel a besurranó tolvajok dolgát, akkor bizony eljött az idő, hogy felfedezze a 100 százalékos biztonságot!

Rendelkezik már otthoni trezorral? Sajnos ez sem nyújt tökéletes megoldást a maximális biztonsági és biometrikus védelemmel ellátott széfszekrényekkel összehasonlítva.

Az otthoni széf hátrányai

  • Amennyiben otthoni trezorban szeretné tartani értékeit, érdemes erre jó előre, már a ház építésekor gondolni. A falba süllyesztett kazetta ugyanis biztonságosabb, mint a szabadon (például szekrényben) álló társa. Utólag a falba beépíteni azonban már  jóval nehezebb és költségesebb is.
  • Az otthoni trezort nem védi semmi az esetleges betörőktől. Pár évvel ezelőtt egy készpénzkiadó automatából úgy vitték el a pénzt, hogy az egész berendezést kitépték a falból… Ehhez képest egy kisméretű házi trezor igazán nem jelenthet problémát az elszánt tolvajoknak.

Széf és trezor bérlés árak

A széf bérlés árlistájának megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra, amivel megtekintheti az aktuális trezor hirdetményünket.