Skip to main content

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ egy kiváló lehetőség a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások számára, akiknek finanszírozási igényeik vannak. Az alábbiakban összefoglaljuk a Széchenyi Mikrohitel MAX feltételek főbb tudnivalóit, hogy a legfontosabb információk egy helyen legyenek megtalálhatók.

Széchenyi Mikrohitel MAX+: Rugalmas finanszírozási megoldás a vállalkozások számára

Ha mikro-, kis- vagy középvállalkozásként működik Magyarországon, és fejlesztések, beruházások megvalósításához vagy akár meglévő hitelkiváltáshoz keres megoldást, akkor a Széchenyi Mikrohitel MAX+ lehet az Ön számára ideális finanszírozási forma.

Kimagasló feltételek:

  1. Alacsony nettó kamat: A MAX+ program fix 5%-os éves nettó kamatlába kimagaslóan kedvező lehetőséget kínál a vállalkozások számára.
  2. Széleskörű felhasználhatóság: A hitel széles körben felhasználható beruházásokra, ingatlanfejlesztésekre, gépjárművek beszerzésére és még sok másra.
  3. Kamattámogatás: A Széchenyi Kártya Program keretében nyújtott hitelekhez kamattámogatás biztosított, ami azt jelenti, hogy a vállalkozók által fizetett nettó ügyleti kamat éves szinten nem haladhatja meg a fennálló tőketartozásra vetítve a 5%-os mértéket.

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció igénybevételének feltétele, hogy hitel céljának kapcsolódnia kell a vállalkozás jelenlegi vagy a jövőbeni üzleti tevékenységéhez. Emellett a hitel felhasználható ingatlanok építésére, vásárlására, fejlesztésére, gépjárművek beszerzésére, illetve forgóeszközök finanszírozására.

Miért válasszon minket?

Az MGV Zrt. szolgáltatásként tekint a hitelre, és törekszik arra, hogy ügyfelei ne csak a végeredménnyel, hanem magával a folyamattal is elégedettek legyenek. Tapasztalatunk és gyakorlatunk segítségével ismerjük az ügyfelek tipikus problémáit és igényeit, így hatékonyan tudunk segíteni a megfelelő finanszírozási megoldás kiválasztásában.

Hogyan igényelheti a Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukciót?

  • A Széchenyi Mikrohitel MAX feltételek egyszerűek és átláthatóak.
  • Mikro-, kis- és középvállalkozások, függetlenül attól, hogy egyéni vállalkozóként vagy cégként működnek, jogosultak lehetnek a programban való részvételre.
  • A hiteligénylések az MGV Zrt.- n keresztül igényelhetők.
  • Egyszerűen és gyorsan felveheti a kapcsolatot az MGV Zrt-vel online, és az MGV Zrt. munkatársai 24 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot.
  • A hitel számos célra felhasználható, beleértve ingatlanfejlesztéseket, gépjárműbeszerzéseket és forgóeszköz-finanszírozást is.

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ célja:

A program célja, hogy hosszú távon támogassa a vállalkozások fejlődését és versenyképességük fenntartását, valamint ösztönözze a beruházásokat és új munkahelyek létrehozását.

Kik igényelhetik a konstrukciót?

A program keretében mikro-, kis- és középvállalkozások kaphatnak támogatást, legyenek azok agrár vagy nem agrár jellegű tevékenységek.

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ egy rugalmas és kedvező finanszírozási megoldás, amely számos vállalkozási igényt kielégít. Ha vállalkozása fejlődésre, beruházásra vagy hitelkiváltásra van szüksége, ne habozzon, vegye igénybe a Széchenyi Mikrohitel MAX+ lehetőségeit!