Skip to main content

Ahhoz, hogy vállalkozása terveit valóra válthassa, megfelelő finanszírozásra van szükség. Az MGV Zrt. által kínált Széchenyi Mikrohitel MAX+ kiváló lehetőséget biztosít a vállalkozások számára, hogy beruházásokat valósítsanak meg, ingatlanokat fejlesszenek, vagy készleteiket finanszírozzák. Az alacsony, fix 5%-os nettó kamat és a Széchenyi Kártya Program által nyújtott kamattámogatás révén ez a konstrukció igazán kedvező lehetőséget nyújt. Az MGV Zrt.-nél a Széchenyi Max online hiteligénylés egyszerű, rövid időn belül elvégezhető folyamat.

Az MGV Zrt. kiemelt figyelmet fordít a mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási igényeire, és tapasztalatával, gyakorlatával segít megérteni az ügyfelek kihívásait és igényeit.

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ célja a vállalkozások hosszú távú és megfelelő finanszírozása. Ösztönözve ezzel a beruházási kedvet és növelve a vállalkozások versenyképességét. A konstrukció kizárólag olyan beruházások vagy hitelkiváltások finanszírozására használható fel, amelyek egyértelműen kapcsolódnak a vállalkozás által végzett vagy üzleti tervében szereplő tevékenységhez.

Az igénylők körét tekintve, a Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció mikro- és kisvállalkozásoknak nyújt segítséget, legyen szó agrár vagy nem agrár tevékenységről. A hitel széleskörűen felhasználható, legyen szó beruházásokról, ingatlan- vagy gépjárműfejlesztésekről, vagy akár korábbi beruházási hitelek vagy lízingek kiváltásáról.

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció lehetőséget biztosít a vállalkozásoknak fejlődésük finanszírozására, hozzájárulva ezzel a versenyképességük növeléséhez.

Az MGV Zrt. által nyújtott szolgáltatások közül az online hiteligénylés lehetősége kiemelkedő fontosságú. Ezáltal a vállalkozók egyszerűen és gyorsan juthatnak hozzá a szükséges finanszírozáshoz, minimalizálva ezzel az adminisztrációs terheket és időráfordítást.

Igényelje online még ma!

A Széchenyi MAX online hiteligénylés folyamata egyszerű és gyors. Csak töltse ki az online jelentkezési űrlapot, és kollégáink hamarosan felkeresik Önt, hogy részletesen egyeztethessék az igényeket és a lehetőségeket. Az előminősítéshez és ügyintézéshez szükséges dokumentumokat egyszerűen el tudja juttatni emailben, majd személyes találkozó keretében egyeztethet a részletekről.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Használja ki a Széchenyi Mikrohitel MAX+ nyújtotta rugalmasságot és kedvező feltételeket, és tervezze meg vállalkozása sikeres jövőjét már ma!