Skip to main content

Az üzleti hitel az egyik leghatékonyabb eszköz, amely segíti a vállalkozásokat abban, hogy hatékonyan reagálhassanak a rendkívüli pénzügyi kihívásokra, megkíméljék magukat a pénzügyi kudarcoktól, új termékeket dobjanak piacra és terjeszkedjenek. A Széchenyi mikrohitel online hitelkalkulátor segít kiszámolni az üzleti hitelt, és pontosan megtudhatja a várható kamatos összeget.

Vállalkozóként folyamatosan biztosítania kell cége finanszírozását, hogy fenntartsa a működését és befektethessen például berendezésekbe. Mindezt vállalkozási hitel segítségével érheti el. De ezt a kölcsönt vissza kell adni a hitelezőnek. Ehhez tehát ki kell számolnia, hogy vállalkozása számára felvenni kívánt hitel mennyibe fog kerülni Önnek.

Mielőtt hitelt venne fel, egy üzleti hitelkalkulátor használata megkönnyíti a döntést és már jó előre lehetővé teszi a havi várható törlesztések nyomon követését.

Vállalkozási hitel igénylése előtt célszerű kiszámítania a becsült hitelösszeget egy üzleti hitelkalkulátor segítségével. Az MGV Zrt. weboldalán megtalálható online hitelkalkulátor segítségével a Széchenyi Mikrohitel GO! hiteltermék várható költségeit számolhatja ki.

Képet kaphat arról, hogy mekkora terhet jelent majd a hitel. Becslést kap a hitelezőnek visszafizetendő teljes költségről is, beleértve a teljes összeget és a kamatokat is.

Hogyan működik a Széchenyi Mikrohitel online hitelkalkulátort?

Az üzleti hitel kalkulátor nagyon egyszerű és könnyen használható. Mindössze annyit kell tennie, hogy

  • megadja a felvenni kívánt kölcsön összeget.
  • Beállítja a futamidőt és a türelmi időt a csúszka segítségével.
  • Ezután hagyja, hogy a kalkulátor dolgozzon Ön helyett!

Saját maga kényelmesen, online kiszámolhatja az üzleti hitelt, és pontosan megtudhatja a várható kamatos összeget.

 

Az online kalkulátorért kattintson ide!

 

Mennyire hasznos egy üzleti hitel kalkulátor?

Egy üzletember számára, aki úgy döntött, hogy üzleti hitelt igényel, az online hitelkalkulátor hatékony segítség már a döntés meghozatala előtti időszakban, amikor még csak információt gyűjt és feltérképezi a lehetőségeit. A vállalkozási hitelkalkulátor nélkül hosszadalmas és bonyolult számítások elvégzésére lenne szükség, hogy megtudja  mekkora az üzleti hitel lehetséges költsége.

A Széchenyi Mikrohitel online hitelkalkulátor előnyei

Egyszerű használat

Szembesült már valaha akadályokkal a teljes költség és a kamatláb kiszámítása során? Ettől az üzleti hitelkalkulátor néhány pillanat alatt megkíméli. Egy perc alatt elkészülhet, ha megad minden szükséges részletet.

Mobilbarát

Általánosságban elmondható, hogy az emberek 70%-a használja mobiltelefonját az internet elérésére. Nem szükséges bejelentkeznie a számítógépére vagy laptopjára, hogy kiszámítsa a költségeket. Mindössze annyit kell tennie, hogy okostelefonját kézbe veszi.

Ha többször tervezi használni a hitelkalkulátort, akkor könyvjelzővel is megjelölheti az oldalt, hogy későbbi használatra is elérhető legyen.

Valós idejű információ

Az online hitelkalkulátornak köszönhetően nem kell hosszú napokig másra várnia, hogy kiszámolja Önnek a kívánt tételeket.

Emberi hibamentes

Az üzleti hitelkalkulátor használatának legjobb része az, hogy minden számítást a gép végez, így ez kiküszöböli a hiba lehetőségét. Ha az emberek manuálisan végzik a számítást, nagy a tévedés esélye. De ez az eszköz mentes a hibáktól, így félelem nélkül számíthat rá.

Ingyenes eszköz

A Széchenyi Mikrohitel online hitelkalkulátor ingyenes. Előfordulhat, ha bankkal vagy más pénzügyi vállalkozással konzultál a kölcsön költségének kiszámításáért esetleg felszámítanak díjat.

Ha vállalkozása van, vagy vállalkozásba kezd, ne hanyagolja el az üzleti hitel felvételének lehetőségét. Igényeljen vállalkozói hitelt, és végezze el a szükséges kalkulációt, mielőtt bankhoz vagy bármely pénzügyi hitelszolgáltatóhoz fordul.