Skip to main content

A KAVOSZ Mikrohitel: Rugalmas finanszírozás a vállalkozások számára

A vállalkozások számára a megfelelő finanszírozás elengedhetetlen a fejlődés és növekedés szempontjából. A KAVOSZ Széchenyi Mikrohitel Max+ egy kifejezetten a hazai mikrovállalkozások igényeire szabott konstrukció. Rugalmas és kedvező kamatozási feltételeivel segíti a vállalkozásokat abban, hogy terveiket valóra váltsák.

A KAVOSZ Mikrohitel általános jellemzői:

Széleskörű felhasználási lehetőségek: A hitel felhasználható ingatlanvásárlására, egyéb tárgyi eszközök beszerzésére, valamint korábbi beruházási  és lízing hitelek kiváltására is. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy rugalmasan alakítsák ki finanszírozási struktúrájukat az aktuális piaci környezethez és üzleti céljaikhoz igazodva.

Kedvező kamatozás: A Mikrohitel kedvező, fix 5%-os kamatláb mellett áll rendelkezésre, amely biztosítja a tervezhetőséget és stabilitást a vállalkozások számára a hitel visszafizetése során.

Alkalmazkodó feltételek: Nem szükséges egy teljes lezárt üzleti év a hitel igényléséhez, így akár nagyon korai fázisban, például induló vállalkozások számára is elérhető a finanszírozás.

A KAVOSZ Mikrohitel igénylésének feltételei:

  • Magyarországon bejegyzett mikro- és kisvállalkozások
  • Nem szükséges egy teljes lezárt üzleti év
  • Nincsenek árbevétel és egyéb működéshez arányló korlátozások

Az MGV Zrt. kiemelkedően fontosnak tartja ügyfelei elégedettségét, és szolgáltatásaikat úgy tervezi meg, hogy ne csak a végeredmény, hanem a folyamat során is maximálisan kielégítsék az ügyfelek igényeit. A vállalat fókuszában a mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási igényei állnak, és jelentős tapasztalattal rendelkezik a beruházások, ingatlan-fejlesztések és készlet-finanszírozás területén.

Az MGV Zrt. és a KAVOSZ közös erővel segíti a vállalkozásokat abban, hogy könnyen és rugalmasan finanszírozhassák fejlődésüket és növekedésüket. A Széchenyi Mikrohitel MAX+ és a MGV Zrt. által nyújtott lehetőségek segítségével a vállalkozások sikeres jövőjüket tervezhetik és valósíthatják meg.

Használja Széchenyi MAX+ online hitelkalkulátorunkat és forduljon szakértőinkhez!