Skip to main content

A Mikrohitel MAX+ nem csupán egy pénzügyi termék; egy lehetőség mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára, hogy növekedjenek, fejlődjenek és sikeressé váljanak. A Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció kiemelkedő előnyökkel bír, amelyek különösen vonzóvá teszik a hazai vállalkozások számára. Ebben a blogbejegyzésben részletesen ismertetjük a Széchenyi MAX+ konstrukció előnyeit, segítve ezzel a kkv-kat abban, hogy informált döntést hozhassanak pénzügyi igényeik finanszírozásában.

Mi az a Széchenyi Mikrohitel MAX+?

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ egy kifejezetten mikro-, kis- és középvállalkozások számára kialakított hitelkonstrukció, amely alacsony kamatozású finanszírozási lehetőséget kínál beruházási céljaik megvalósításához illetve forgóeszköz-finanszírozáshoz. Az állami támogatású program célja, hogy segítse a vállalkozásokat a piaci kihívások leküzdésében és a növekedés előmozdításában.

Mikrohitel Max+ előnyei

Alacsony Kamatláb

A Mikrohitel MAX+ egyik legnagyobb előnye az alacsony kamatláb. Az állami támogatásnak köszönhetően a hitel kamata jelentősen alacsonyabb, mint a piaci hiteltermékeké. Ez jelentős megtakarítást jelent a vállalkozások számára, csökkentve a finanszírozás költségét.

Fix kamatláb

A hitel ügyleti kamat a teljes futamidő alatt fix. A hitelfelvételkor egy előre kiszámítható, tervezhető hitel törlesztő részlettel tud számolni a vállalkozás, így a hitel visszafizetésére egy tervezhető pénzügyi tervet tud összeállítani. 

Egyszerűsített Hitelbírálati Folyamat

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció igénylése az MGV Zrt-nél a  kereskedelmi banki bírálattól eltérő gyorsabb és könnyebb hiteligénylési folyamattal igényelhető. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások gyorsabban juthatnak hozzá a szükséges finanszírozáshoz, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan reagáljanak a piaci lehetőségekre.

Előzetes hitelbírálat

Az MGV Zrt-nél igényelt Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció esetében lehetősége van a vállalkozásoknak előzetes hitelbírálat kérésre. Ez azt jelenti, hogy néhány dokumentum benyújtását követően az MGV Zrt. 72 órán belül megvizsgálja a benyújtott hiteligényt és az előzetes bírálat eredményéről tájékoztatja a vállalkozást

Miért jó ez a vállalkozás számára?

  •       gyors válasz a hiteligény finanszírozására, azaz egy gyors Igen vagy nem
  •       előzetes hitelbírálat nem jár költségekkel

Hosszú Futamidő

A konstrukció hosszú futamidőt biztosít, ami lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kényelmesen törleszthessék a hitelt, anélkül, hogy túlzott pénzügyi nyomás alá kerülnének. Ez stabil alapot biztosít a hosszú távú tervezéshez és a fenntartható növekedéshez.

Türelmi idő

A türelmi idő alatt csak kamatot kell fizetni a tőkét nem. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára hogy a beruházási, fejlesztési időszakra a hiteltörlesztése csak minimális költséggel járjon. Ez lehetővé teszi vállalkozások számára, hogy kényelmesen törleszthessék a hitelt, anélkül, hogy túlzott pénzügyi nyomás alá kerülnének. Ez stabil alapot biztosít a hosszú távú tervezéshez és a fenntartható növekedéshez.

Forgóeszköz-finanszírozás és beruházás

A Mikrohitel Max+ nem csak beruházások finanszírozására használható, hanem a beruházásokhoz kapcsolódó forgóeszközök finanszírozására is. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások rugalmasan használhatják a finanszírozást, attól függően, hogy mire van éppen szükségük.

Széles körű felhasználhatóság

A Széchenyi Mikrohitel MAX + széleskörű felhasználhatóságot biztosít a vállalkozások számára.

A hitel fordítható

  • ingatlan fejlesztésre, azaz vállalkozása számára iroda, raktár, telephely stb. vásárlására, építésére, felújítására vagy akár korszerűsítésére.
  •       eszközpark bővítésre, azaz új vagy használt eszköz vásárlásra
  •       kis- és nagyhaszon gépjárművek vásárlására
  •       tisztán elektromos autó beszerzésére
  •       meglévő magas kamatozású hitel kiváltására 

Miért válassza a Széchenyi MAX+ konstrukciót?

A Széchenyi MAX+ konstrukcióval a vállalkozások egy olyan pénzügyi eszközhöz juthatnak, amely nemcsak kedvező feltételeket kínál, hanem a vállalkozások növekedését is elősegíti. A konstrukció megkönnyíti a vállalkozások számára, hogy versenyképesek maradjanak, növeljék piaci részesedésüket és hozzájáruljanak a gazdaság fejlődéséhez.

A Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció számos előnnyel rendelkezik, amelyek kiemelik a pénzügyi termékek közül. Alacsony kamatláb, egyszerűsített hitelbírálati folyamat, hosszú futamidő, türelmi idő, valamint a forgóeszköz-finanszírozás és beruházások támogatása mind hozzájárulnak a mikro-, kis- és középvállalkozások sikeréhez. 

Ha Ön egy vállalkozás tulajdonosa, érdemes megfontolni a Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukció igénybevételét, hogy maximalizálja vállalkozása piaci lehetőségeit.